Ediţia a 2-a, 10 Iunie 2017, de la MMicVR vine cu câteva noutăţi.

Fie că eşti alergător, fie că eşti ciclist – anul acesta îţi oferim ceva ce să îţi fie pe plac.

La alergare nu schimbăm nimic faţă de anul trecut – am înteles ca v-a plăcut.

Iar pentru ciclisti avem o adevărată provocare: Borlova – Muntele Mic. Un contratimp în urcare pe una din căţărările renumite din România!

Uite şi evenimentul acesta a început să îmi fie drag pe măsura ce mi-l imaginez. Şi personal. Aşa cum îmi place să fie întălnirile din Banat Epic.

Lăsând poveştile sentimentale pentru după cursă, MMicVR a fost ideea Elenei. Fiindcă înainte de a dezvolta obsesii cu bicicleta, ne-a placut enorm sa alergăm prin munţi. Şi incepe din nou să ne placă.

Deci: MMicVR!

Muntele Mic: E “denivelarea” cea mai apropiată de noi. E unul din locurile foarte dragi nouă. Generală, liceu, facultate şi în continuu după aceea, Muntele Mic a fost prezent constant în activităţile noastre.

VR: adică Vertical Race. Recunosc. Asta a apărut din egoism şi comoditate. Fiindcă nu mai avem atâta timp de alergat, mai nou cochetez cu turele scurte si intense. Aşa că o să organizăm ceva la care şi mie mi-ar plăcea să particip.

Iar şoseaua aia care se caţără pe firul văii, şerpuieşte prin pădure si iese victorioasă sus în golul alpin abia aşteaptă să fie luată cu asalt. Contratimpul – proba adevărului in ciclism – apare anul acesta ca cea de-a doua probă de la MMicVR.

Şi nu orice fel de contratimp. Ci în urcare. Şi nu orice fel de urcare. Ci cea de pe Muntele Mic. Un veritabil Vertical Race de fapt.

Luna iunie a sosit,

Zăpada s-a topit

… de ceva timp, verdele e crud, soarele încă nu dogoreste, doar încălzeşte. Nu esti singurul căruia îi place natura, îi place alergarea, îi place competiţia. Vino să te întâlnesti cu prietenii tăi şi să alergati sau să pedalaţi impreuna!

Şi fiindcă eu chiar cred că un concurs ar trebui făcut de prieteni, pentru prieteni – la final stăm Pasta party si la povești în staţiune.

Noi vă aşteptăm cu drag.

Nu e cel mai lung vertical race. Nici cel mai greu. Nu are premii mari. Dar… e al nostru :). Şi e la noi în zonă. Şi mai ales, e făcut de prieteni, pentru prieteni.