Dragi prieteni, organizatorii evenimentului MUNTELE MIC VERTICAL RACE 2019 (Hoinarii: Alex si Elena Fodor, impreuna cu echipa C.S.Tibiscus) va aduc la cunostinta, cu regret, ca am hotarat ANULAREA EVENIMENTULUI avand in vedere numarul mic de sportivi interesati in a lua parte la competitiile de alergare montana si ciclism din cadrul MMicVR.

Ne pare rau ca timpul si munca noastra investita in a pregati evenimentul, a obtine avizele necesare unei competitii cu traseu inchis circulatiei rutiere, a gasi sponsori care sa ofere tuturor finalistilor cate o amintire si tuturor participantilor cate o masa calda, respectiv premii castigatorilor, nu a starnit destul interes printre voi.

Speram ca mai este timp ca cei care s-au inscris sau erau pe punctul de a se inscrie sa gaseasca un alt mod de a petrece in mod sanatos week-end-ul 21-22 septembrie 2019.

Pentru cei care ati achitat deja taxa de inscriere, va vom contacta prin e-mail pentru a stabili modalitatea de recuperare.

Va multumim de intelegere!

Ediţia a IV-a, din 21-22 septembrie 2019, a MMicVR vine să repete ceea ce v-a plăcut mult în 2018.

Fie că eşti alergător, ciclist sau amândouă  îţi oferim din nou ceva ce să îţi fie pe plac.

La alergare, 21 septembrie 2019,  un traseu de 6km cu aproximativ 1000 m diferenţă de nivel pozitivă.

Pentru ciclisti, 22 septembrie 2019, avem aceeași provocare: Borlova – Muntele Mic cu start comun. Un traseu de aproximativ 25 km cu 1200 m diferenţă de nivel pozitivă.

De unde vine MMicVR?

MMic adică Muntele Mic: E “denivelarea” cea mai apropiată de noi. E unul din locurile foarte dragi nouă. Muntele Mic este la 150Km de Timisoara si 40knm de Caransebes.

VR: adică Vertical Race. O cursă la care cronometrăm doar urcarea, fie că e vorba de ciclism, fie că e vorba de alergare.

Luna septembrie a sosit,

Soarele s-a domolit

… de ceva timp, verdele se duce spre maroniu, soarele nu mai dogoreste, doar încălzeşte. Nu esti singurul căruia îi place natura, îi place alergarea, îi place competiţia. Vino să te întâlnesti cu prietenii tăi şi să alergati sau să pedalaţi impreuna!

Şi fiindcă eu chiar cred că un concurs ar trebui făcut de prieteni, pentru prieteni – la final stăm la Pasta party si la povești.

Noi vă aşteptăm cu drag.

Nu e cel mai lung vertical race. Nici cel mai greu. Nu are premii mari. Dar… e al nostru :). Şi e la noi în zonă. Şi mai ales, e făcut de prieteni, pentru prieteni.