Daca vrei ce e mai bun pentru copilul tau, daca vrei o crestere armonioasa a copilului atat fizic cat si psihic, daca vrei iesiri in aer liber cat mai dese, atunci Scoala cu pedale e locul potrivit.

De ce Scoala cu pedale? Pentru ca e scoala unde copilul invata din placere, unde nu are examene de dat, note de luat si nu primeste teme pentru acasa. Toate lectiile sunt cu si despre biciclete.

Ce poate invata copilul tau cu noi: care este pozitia corecta pe bicicleta, cum sa porneasca simplu de fiecare data, mersul in linie dreapta, cum sa opreasca in siguranta, cum poate ocoli cu usurinta obstacolele, cum sa intoarca fara cazaturi. In momentul in care cumuleaza experienta urmeaza sa invete cum poate coboari si urca bordurile, cum coboara si urca pantele abrupte, cum se schimba corect vitezele, mersul cu o mana, pedalatul in picioare, reguli de circulatie pentru copii, cum sa isi faca prieteni de bicicleta.

Sedintele au loc in zilele de luni si vineri, o saptamana de dimineata si urmatoarea de dupamasa(acesta fiind programul disponibil al instructorului). Sedintele de dupa-masa au loc in intervalul orar 17:00 – 19:00, iar cele de dimineata in intervalul orar 09:00 – 11.00. La cerere, in functie de disponibilitatea copiiilor, sedinta poate dura una sau doua ore.

Locatia recomandata este Padurea Verde. La cerere, si in functie de numarul participantilor, poate fi schimbata locatia in zone precum Padurea Giroc, Lunca Timisului.

Pentru ture mai lungi, se pot alege locatii precum zona Recas /Herneacova, Lugoj, Nadrag, Herculane, Slatina Timis.

Inscrierile pot fi facute atat telefonic cat si pe pagina de facebook. Varsta minima acceptata este de 8 ani. Copiii trebuie sa imbrace echipament sportiv, iar casca de protectie este obligatorie! Se recomanda purtarea ochelarilor si manusilor de protectie.

Tel. 0722246014  sau  – Scoala cu Pedale –

In particular, putem asigura si lectii private pentru copiii care doresc sa invete sa mearga pe bicicleta sau ture mai lungi de mountain-bike in apropiere de Timisoara pentru grupuri de copii si/sau adulti mai experimentati si dornici de ture mai antrenante.

1 sedinta grup – 20 lei

1 sedinta particular – 50 lei

1 sedinta extra – 30/persoana + transportul

Contactează-ne pe email:

    Numele (necesar)

    Email (necesar)

    Subiect

    Mesaj

    Pagina de facebook: “Scoala Cu Pedale”